Notícies d'interès
VI Cros Escolar

Dissabte dia 26 s'ha celebrat el VI Cros Escolar Escola Dolors Piera amb bona participació.

En l'entrega de premis hem comptat amb la presència de na Meritxell Montserra, Regidora d'Ensenyament i Relacions Internacionals i n'Anna doblas, Regidora d'Esports, Salut i Conseum de  l'Ajuntament de Vilafranca.


Preinscripció curs 2018-2019


CALENDARI 
Aquest és el calendari de preinscripció per al curs 2018-2019:

Presentació de sol·licituds del 13 al 24 d'abril
També es poden enviar per Internet fins a les 24 h del dia 25 d'abril

Publicació de les llistes amb barem: 3 de maig

Reclamació a les llistes baremades: del 4 al 8 de maig


Llistes amb les reclamacions resol...


JORNADA DE
PORTES OBERTES


Dimarts  6 de març

De 16h a 18h
Vine a conèixer l'escola!!!! 


Pintada mural

El proper dimarts, dia 24, tots els nens i nenes de l'escola participaran en la pintada d'un mural al pati.


Convindria que portessin una bata o roba vella per si es taquen de pintura.

Hem volgut fer coincidir la pintada amb l'aniversari de la concessió, per part de l'ONU, de la medalla de la pau al músic Pau Casals.
 


Torneig escacs

El passat diumenge 22 d'octubre, organitzat pel Club Escacs Vilafranca amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Penedès, s'ha celebrat el 12e torneig Gegant d'Escacs Escolar amb una destacable actuació de l'Escola Dolors Piera:  primera posició per escoles i el trofeu Gran Gegant com a escola que més participanets ha aportat.

Moltes felicitats i moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!...


V Cros Escolar Escola Dolors Piera

Diumenge dia 7 s'ha celebrat el V Cros Escolar Escola Dolors Piera amb bona participació.

En l'entrega de premis hem comptat amb la presència d'en Raimon Gusi, Regidor de Cultura i de la Gent Gran a l'Ajuntament de Vilafranca.

Penedès TV ha fet ressó de l'acte. 


Salvem les abelles

 
Com a novetat d'aquest curs, amb motiu de la celebració de la Diada de St. Jordi, s’han celebrat uns jocs florals amb la participació de tot l’alumnat. El tema ha estat Salvem les abelles.

Les aules han treballat el tema amb diferents tipologies textuals: cal·ligrames, rodolins, narracions, descripcions, poemes … Amb tots els treballs s’ha fet una exposició pels passadissos de l’escola que ha estat oberta als pares.


FELIÇ DIADA!!!

St JordiSt Jordi

Amb motiu de la celebració de la diada de St. Jordi, a l'escola Dolors Piera, amb la col·laboració de membres de la Junta de l'AMPA, hem realitzat dos mannequin challenge, un amb els nens i nenes de Primària i un altre amb els d'Infantil.

En la següent adreça podeu veure el de Primària https://youtu.be/Jr-NgCNRuos


Enrich Lluch

El passat 23 de març l'escriptor Enric Lluch ha visitat l'escola i ha compartit fets, vivències i experiències amb els alumnes de 4t. que han llegit un dels seus llibres Potosnàguel.
Potosnàguel és un nen que va conèixer una sargantana que parlava i fabricava música. Després, va fer amistat amb un ratolí que recollia els patiments de les persones i els ficava dins d’un sac. La seva amistat, els seus somni...


Participació Fira del Gall

Els alumnes de Tercer i Quart han participat en la Mostra de cartells amb motiu de la Fira del Gall.


El 10 de març una representació d’alumnes ha estat rebuda per la regidora de comerç i turisme...7 de març


JORNADA DE
PORTES OBERTES
Vine a conèixer l'escola!!!! 


Escrit al 3 de Vuit

Divendres, 3 de març, s'ha publicat al setmanari el 3 de Vuit, a la secció El Pom de Dalt, un escrit dels nens i nenes de Tercer i Quart.

3Carles Alcoy

Els alumnes de Sisè han rebut la visita del filòleg Carles Alcoy que ha realitzat amb ells un taller de  booktrailers.

img_4822
Ha estat un espai que ha propiciat un acostament diferent -inter...


L'equip de bàsquet Dolors Piera campió de la lliga JESPE

L’Equip de Mini-Bàsquet  Dolors Piera format per alumnes de la nostra escola i també ex-alumnes del centre que ja van a l’Institut, s’ha proclamat Campió de la LLiga d’Alevins...L'Aran i els regals màgics

Els alumnes de Cinquè han gaudit avui de la narració d'un conte i un taller de dibuix a càrrec de l'Anna i l'Ivan Godoy.

El motiu, la recent publicació del llibre L’Aran i els regals màgics, un conte que l'escriptora vilafranquina ha volgut dedicar al seu fill, l’Aran.  El llibre, que inclou il·lustracions en blanc i negre perquè els lectors les puguin pintar, vol ser un estímul per a la descoberta del plaer de donar i de v...


Taller amb l'Òscar Sardà

El 27 de gener, Òscar Sardà, autor i il·lustrador de les aventures del follet Oriol, ha dut a terme, amb els alumnes de Tercer, un taller, en el que ha explicat la historia del llibre màgic, ha mostrat com dibuixa diferents estils de personatges i alguns trucs per representar-los i ha fet saber el procés creatiu de les seves il·lustracions.


L'Escola Dolors Piera us desitja:

Molt Bones Festes!!!


Esmorzar

Com cada curs escolar, l'AMPA de l'escola ha subvencionat un esmorzar per a tothom.

Volem donar-li les gràcies, així com agrair la col·laboració dels pares i mares que han compartit avui una estona amb nosaltres.

Moltes gràcies a tots!!!

 
 
 
 


Rebost solidari

La setemana del 19 al 22 de desembre les famílies de l’escola han participat en la recollida d’aliments pel Rebost Solidari de Ressò.L’associació Ressò –Recursos So...El patge reial ens visita

Tot esperant l'arribada dels Reis Mags d'Orient, avui ens ha visitat un dels patges reials que ha recollit els desitjos i peticions dels petits de l'escola en les cartes que han escrit.
Moltes gràcies a l'AMPA per fer-ho possible.


Taller Associació Entretots

Els alumnes de Tercer han dut a terme un taller de sensibilització vers les persones amb discapacitat anomenat Educació en valors. És un taller promogut per les entitats que formen part de la Comissió Municipal per al Benestar de les Persones amb Discapacitat.

Té com a objectiu educar i facilitar eines que ajudin a tots els nens i joves a créixer en valors socials com la solidaritat, la cooperació i el respecte per la diferència. Busca apro...


Fira del gall


Com cada any, l'escola participa en la Mostra de dibuix que es fa a la vila amb motiu de la fira del Gall. Els alumnes de Tercer i Quart han estat els artistes aquest curs curs escolar.

La mostra de dibuixos es pot veure a la Rambla.
 


S'inicia el procés de renovació del Consell Escolar

El proper 7 de novembre s’inicia el procés electoral per a l’elecció dels membres del Consell Escolar, amb motiu de la seva renovació parcial.
 Animacions lectores

Com cada any, en iniciar el curs escolar, tot l'alumnat de l'escola gaudeix d'animacions lectores oragnitzades per l'editorial Bayard.
Amb aquesta activitat pretenem, a més de mostrar un material de qualitat de l'editorial,  aportar consells per a despertar el gust per la lectura, criteris per a escollir un bon llibre, recursos sobre com organitzar els llibres a l'aula i a casa, gaudir de l'explicació d'històries ...
Som conscients que ...


L'ESCOLA DOLORS PIERA FA 10 ANYS

L’Escola Dolors Piera celebra el seu desè aniversari. Activitats diverses –pintada de mural, elaboració d’un conte col·lectiu, globotà, formació d’un 10 gegantí, enlairament de globus amb desitjos, pintada del nom de l’escola, … entre d’altres– seran dutes a terme...Tastacontes

Els alumnes de Pàrvuls de 5 anys participen en el Tastacontes.

Tastacontes és una festa en la que una trentena d'il·lustradors dibuixen al carrer i en directe un centenar de contes escrits pels nens i nenes de les escoles de Vilafranca i comarca.

Aquesta festa està adreçada a tots els públics.

Al carrer, a més dels dibuixants, hi ha jazz en viu, tallers, conta contes, narradors, ballada del gegant Zug i els cap-g...


Pintada mural

Avui dia 25 d'abril, tots els nens i nenes de l'escola han participat en la pintada del mural que s'ha fet en la paret frontal de la pista.

Ha estat per a tothom una activitat engrescadora i motivadora.


Conte encadenat

Amb motiu de la celebració de St. Jordi tots els alumnes de l’escola han elaborat un conte encadenat.

 

Inicialment va néixer com a proposta creativa d’interc...Pintada mural

Amb motiu del desè aniversari de l'escola, dijous dia 21, tota l'escola pintarà un mural en una de les façanes del pati.


Aportació alumnes de 5è al setmanari 3 de vuit

Aportació alumnes de 5è al setmanari 3 de vuit


Preinscripció

CALENDARI 
Aquest és el calendari de preinscripció per al curs 2016-2017:

Presentació de sol·licituds del 30 de març al 7 d'abril
També es poden enviar per Internet fins a les 24 h del dia 6 d'abril

Publicació de les llistes amb barem: 15 d'abril

Sorteig: 18 d'abril

Reclamació a les llistes baremades: del 15 al 20 d'abril

Llistes amb le...


Visita de l'escriptor Enric Lluch

El passat 10 de març l'escriptor Enric Lluch ha visitat l'escola i ha fet una xerrada als alumnes de 4t.

L'activitat literària del Sr. Lluch es mou entre els llibres de text, la narrativa infantil i juvenil i la investigació històrica, des de l'iberisme als moviments socials i polítics del segle XVII.

Ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Jaume I d'Investigació Hist&o...


JORNADA DE
PORTES OBERTES


Dimecres  9 de març
Vine a conèixer l'escola!!!! 


Festa de carnaval

Divendres dia 5, a la tarda, es va celebrar a l'escola amb cançons, balls, danses, disfresses i xerinola una festa de carnaval.
Agraïm a l'AMPA  la subvenció de l'equip d'animació. 


Lliurament d'obsequis a l'ajuntament

Dimarts, dia 2 de febrer, ha tingut lloc l'acte de lliurament d'obsequis, al Saló de Plens de l'Ajuntament, per part de l'alcalde Sr. Pere Regull i la regidora de Comerç i Turisme, Sra. Dolors Rius, a les escoles participants en la Mostra de Treballs Plàstics de la Fira del Gall.

Els representants de les quantre aules de Primer i Segon de l'Escola han recollit el premi.Exhibició papiroflèxia

Per als alumnes de Cinquè s’ha organitzat el 25 de gener una exhibició de treball amb paper.

 

El Sr. Kumar Ramesh, membre del Art Center de Nova Delhi, Índia, ha realitzat una demostració en ...Animació lectora

El passat 22 de gener ha vingut a l’escola la periodista Montse Bueno a fer una xerrada als alumnes de Cinquè.

 

Vam estar fent un debat sobre els beneficis de llegir i els hàbits de lectura de diferents alum...L'escola Dolors Piera us desitja molt bones festes!!!!!Patricia Mcgill

El passat divendres, 27 de novembre, els nenes i nenes de Segon  han gaudit de l’activitat realitzada per la prestigiosa conta-contes Patricia Mcgill.
Aquesta activitat s'emmarca dins les dedicades al foment de la lectura.


Fira del gall

Aquests són els galls que han elaborat els nens i nenes de Primer i Segon de Primària amb motiu de l'exposició de cartells que tindrà lloc en el mes de desembre a la Rambla Nostra Senyora.


Minuts de silenci


L’escola s’ha sumat a centenars d’altres iniciatives de convocatòries de minuts de silenci per les víctimes de l’atemptat de Paris. La concentració ha tingut lloc dilluns 16 de novembre a les 12 del migdia al pati.Felicitació pública

El passat dia 21, l'Escola Dolors Piera va rebre felicitació pública per part de l'Ajuntament de la vila en agraïment a la col·laboració realitzada en l'enregistrament del reportatge "Jo et cuido" de la policial local.

En representació dels alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior, l'Alba, el Biel, la Mariona i el Noel van posar rostre i opinió a la tasca de la policia local tant dins com fora de l'...


Els diables ens visiten!

Hem rebut la visita de la colla dels diables de Vilafranca.
Hem pogut veure com es vesteixen i ens han deixat emprovar les seves capes. Com pesen!
També ens han deixat tocar els tambors. Tenim molt ritme!
El que més ens ha agradat ha estat veure com peten les carretilles.

Gràcies Diables! Hem après moltes coses!
 
 
 


A guest from Scotland

 El passat mes d’octubre vam tenir el plaer de rebre una visita molt especial. El senyor David Livingstone va aprofitar la seva estada a Vilafranca per venir a l’escola a fer una xerrada sobre Escòcia: el seu paisatge i la seva gent, per a l’alumnat de sisè.Benvinguts de nou a l'escola!!Tornem el dia 2 de setembre
Bon estiu a tothom! 
 
Els nostres alumnes al Palau

Diumenge 8 de febrer pares, mares i alumnes assistiren al Palau Blaugrana.


Gimcana de la dieta mediterrània

Organitada per la Fundació Agrupació Gimcana Can Seixanta, el dia 18 d’octubre, ha tingut lloc una gimcana, única al Penedès, per a l’alumnat de Cicle Mitjà. Aquesta gimcana té per objectiu apropar un estil de vida saludable entre els nens i nenes a través de l’experimentació amb els alimnets i el coneixement dels valors nu...Foto al 3 de Vuit


Us fem arribar la pàgina de premsa del 3 de Vuit del passat 14 de novembre, on es publiquen cada setmana resultats, fotos d'equips i demés esdeveniments organitzats pel Consell Comarcal d'Esports i on va sortir publicada la foto de l'equip de minibàsquet de l'escola Dolors Piera.


Petits reporters

El proper divendres, dia 14, en el setmanari El 3deVuit, podeu trobar l'aportació que els alumnes d'Educació Infantil de l'escola Dolors Piera fan a la secció Pom de Dalt.


Anem a veure St. Fèlix

Els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat a visitar Sant Fèlix, i volem agraïr a l’administrador de la Festa Major d'enguany, Pere Cervera, la seva gentilesa.

 

 


Hallowe'en

Aquest curs 2014/2015, a l’escola Dolors Piera, hem iniciat el nou projecte de música i anglès Speaking music i hem aprofitat per a preparar una petita representació a càrrec dels alumnes de Sisè de Primària sobre la festivitat anglosaxona Hallowe'en. Durant els dies 29 i 30 d&r...Gegant d'escacs

El passat diumenge dia 19 es va celebrar el novè Gegant d'Escacs amb la participació de totes les escoles de la vila. La nostra escola es va classificar en primer lloc.
Els nostres campions són:
Marçal Gómez, Marc Madrid, Marta Mill, Joel Esteve, Marc Picazo, Max Gual i Valeria Georgieva.
MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Dóna la nota

El dia 6 de juny tots els nens i nenes de l'escola han cantat, junt amb d’altres escoles i instituts de tot Catalunya, la cançó Miralls de Pau. L’escola ha volgut participar en el projecte del Camp d’Aprenentatge Pau Casals “Dóna la nota” per reivindicar que la música és un element important per a l’educació dels nostres alumnes.Rambla Llibertat

Dimecres 28 de maig, a dos quarts de 6 de la tarda els alumnes de Sisè han participat en la interpretació de la cantata Rambla Llibertat.

Aquesta activitat té com a finalitat sensibilitzar el públic jove com a futur consumidor i practicant de música, teatre, dansa, ... El text de la cantata d'aquest any ha anat a càrrec d'en Marc Rosich i la composició és de l'Albert Carbonell.

4...


Patriciac McGill ens visita

Els alumnes de Pàrvuls de 4 anys, Segon i Sisè han rebut la visita de Patricia McGil, narradora i escriptora que ha explicat contes i el procés de creació de contes i històries.

 

Aquesta actuac...Campanya solidària

L’escola s’ha sumat a la campanya internacional per a l’alliberament de les prop de 300 alumnes nigerianes que continuen segrestades pel grup gihadista Boko Haram fent una concentració al pati de cinc minuts de silenci, a les 11h, el dia 14 de maig sota el lema “Torneu–nos les nostres companyes”.Alliberament de les granotes i capgrossos

A cicle inicial, dins  l’àrea de Coneixement del Medi hem treballat la metamorfosi de les granotes. Hem tingut aquests petits amfibis a l’aula durant el seu procés de canvi.

Després  de cuidar-los i...Projecte FET

El 27 de març va tenir lloc, a la sala polivalent de l’escola, la presentació, als pares i mares dels alumnes d’ Educació Infantil, del projecte FET (Fem una Escola per a Tots) iniciat aquest curs. Projecte del que l'escola n'és pionera.Corranda escola

El 5 de febrer els alumnes de Cinquè i sisè han assistit al Corrandaescola.
La Corrandaescola convida a treballar la glosa al cicle superior de Primària.
Glossar és una activitat comunicativa basada en conversar i divertir-se mitjançant l'intercanvi de versos cantats de forma improvisada. 


Taller d'hoquei

El 19 i 20 de febrer,  en Marc Gual jugador del Barça i pare de l'escola, i en Raül Marín, també jugador del Barça, han impartit un taller d'hoquei -dedicació, alimentació, entrenament i aspectes bàsics d'aquest esport- per a als alumnes de Pàrvuls de 5 anys i Primer de Primària.

Ha estat una bona oportunitat per ampliar la formació dels nostres alumnes sobre l'hoquei amb monitors especialitzats així com per tenir la possibilita...


Acte de lliurament d'obsequis

Dijous, dia 13, ha tingut lloc l'acte de lliurament d'obsequis, al Saló de Plens de l'Ajuntament, per part de l'alcalde Sr. Pere Regull i la regidora de Comerç i Turisme, Sra. Dolors Rius, a les escoles participants en la Mostra de Treballs Plàstics de la Fira del Gall.

Els representants de les cinc aules de Primer i Segon de l'Escola han recollit el premi.Sherezade Bardají ens visita

Els alumnes de Tercer han realitzat l'activitat "Lectures en veu alta" amb l'actriu i narradora Sherezade Bardají, que ha proporcionat pautes a l'alumnat prèvies al pocés de lectura: postura corporal, projecció de la veu, com fer la preparació de les lectres,...
La lectura realitzada ha estat El capità Jofre, de Josep Gòrriz i publicat per l'editorial Bruño. L'editorial ha tingut la gentilesa de regalar-ne dos exemplars, un pe...


2a Trobada d'aules d'acollida

L'escola ha acollit enguany la Segona Trobada d'alumnat d'aules d'acollida del Penedès organitzada per l'Àrea d'Assessorament LIC del Servei Educatiu. Ha comptat amb la participació d'alumnes de 10 centres de la comarca, tant de Primària com de secundària.
Al llarg del matí ha hagut una mostra d'activitats teatrals preparades pels alumnes, la visualització del documental El viatge de la Shalaka, conte de la Dolors Rovira i l'Anna Mongai, i un taller de caste...


Visita de l'escriptor Enric Lluch

El 6 de maig el Sr. Enric Lluch, autor, entre d'altres, del llibre Potosnàgel, ha explicat el procés de creació de la trama i dels personatges als alumnes de 4t de Primària. 
Taller d'hoquei

Del 18 d'abril al 3 maig, en Marc Gual jugador del Barça i pare de l'escola, ha impartit un taller d'hoquei -dedicació, alimnetació, entrenament i aspectes bàsics d'aquest esport- per a tots els alumnes de Primària.
Ha estat una bona oportunitat per ampliar la formació dels nostres alumnes sobre l'hoquei amb monitors especialitzats així com per tenir la possibilitat de conèixer la vida d'un esportista d'elit, la seva visió sobre l'esport i interrelacionar-ho amb ...


Animació lectora

Amb St. Jordi a punt d'arribar, a l'escola ens han visitat en Subi i l'Anna.
Mentre l'Anna ens explica contes, en Subi va realitzant les il·lustracions.
En un tres i no res, ens han deixat aquests meravellosos dibuixos.


Cursa solidària

Coincidint amb el dia mundial de l'aigua, l'escola ha col·laborat amb UNICEF amb la realització de la cursa solidària Gotes per al Níger, per tal de donar suport als programes de supervivència infantil al Níger.

Aquest programa engloba projectes destinats a millorar la nutrició, la salut, l'atenció materna i l'accés a aigua potable, sanejament i higiene en un dels països més pobres del planeta.
...Castellers a l'escola

Divendres 15 la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ens ha visitat i ha fet un taller als nenes i nenes de Segon de Primària.
El nostre més sincer agraïment pel vostre treball i col·laboració.


Calendari preinscripció

PREINSCRIPCIÓ CURS 2013-2014

 Jornada de portes obertes

El passat dimecres 6 de març, de dos quarts de 5 a 6 de la tarda,va tenir lloc la jornada de portes obertes amb una gran acollida i participació. Tothom present va tenir l'oportunitat de veure les instal·lacions i de conèixer de més a prop el projecte de centre.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!Jornada de portes obertes

Dimecres 6 de març, de dos quarts de 5 a 6 de la tarda, hi haurà jornada de portes obertes. Tothom que vingui tindrà l'oportunitat de veure les instal·lacions i de conèixer de més a prop el projecte de centre.

Els hi esperem!Fem paper

Els alumnes de Segon A, dins les activitats adreçades a la cura i respecte pel medi ambient, han elaborat paper a partir de paper usat.


Escriptora i il·lustradora ens visiten

Dolors Rovira i Anna Mongai, escriptora i il·lustradora, respectivament, del conte El viatge de la Shalaka, estaran aquesta setmana a l'escola amb els alumnes de Primària amb la intenció de formentar el gust i el plaer per la lectura.

Aquesta visita s'emmarca dins les activitats del pla lector de l'escola.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!!Acte lliurament d'obsequis a l'Ajuntament

Dimarts, dia 5, ha tingut lloc l'acte de lliurament d'obsequis, al Saló de Plens de l'Ajuntament, per part de la regidora de Comerç i Turisme, Sra. Dolors Rius, a les escoles participants en la Mostra de Treballs Plàstics de la Fira del Gall.

Quatre representants de les dues aules de Tercer de l'Escola han recollit el premi.Visita del Rei Carnestoltes

El Rei Carnestoltes i dos dels seus ajudants han visitat l'escola per portar les consignes a seguir al llarg de tota la setmana:
  • Dilluns: Nens i nenes es canviaran, i un de l'altre es vestiran.
  • Dimarts: El teu cap has de guarnir i a l'escola has de venir!!
  • Dimecres: La cara t'hauràs de pintar per poder a l'escola entrar!!!!
  • Dijous: Del llit d'aixecaràs i a...


Inflables al pati

Avui els nens i nenes que fan extraescolars han gaudit d'un inflable.


Visita patge reial

Avui hem gaudit de la presència d'un dels patges reials que ha recollit les cartes dels nens i nenes de l'escola per fer-les arribar als Reis Mags d'Orient.


Fira del Gall

La nostra contribució d'enguany a la Fira del Gall.


Renovació Consell Escolar

El proper 3 de desembre s'inicia el procés electoral per a l'elecció dels membres del consell Escolar, amb motiu de la seva renovació parcial.
El Consell Escolar és l'òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern de l'escola.
Els membres que el componen són:
· La Directora
· La Cap d'Estudis
· 1 representant del personal d'administració i serveis
· 1 representant de l'Ajuntament
· 5 representa...


Full informatiu

Full informatiu          

                         &...Cantata

Dijous 31 de maig, a dos quarts de 6 de la tarda els alumnes de Sisè han participat en la interpretació de la cantata 50 milions de segons. Aquesta activitat té com a finalitat sensibilitzar el públic jove com a futur consumidor i practicant de música, teatre, dansa, ... El text de la cantat d'aquest any ha anat a càrrec d'en Joan Vives i la composició és de Pitu Español. 450 cantaires de les 10 escoles de Vilafranca han participat en aquest esdeveniment cult...


Visita escriptor

L'escriptor Enric Lluc, autor dels llibres Potosnàgel i El faraó Totun-nas, entre d'altres, ha vingut a l'escola i ha explicat el procés de creació de la trama i dels personatges als alumnes de 4t.

La visita s'emmarca dins les actuacions dedicades al foment de la lectura.Canvis calendari preinscripció i matriculació

Han hagut canvis en el calendari de preinscripció i matriculació:
La publicació de les llistes d'admesos tindrà lloc entre l'1 i el 8 de juny.
La matriculació es farà de l'11 al 15 de juny.


Preinscripció

Les llistes amb barem de les sol·licituds presentades poden consultar-se al tauler d'anuncis de consergeria.
Cas que hi hagi algun error poden fer la reclamació corresponent del 18 al 20 d'abril.


Inici període preinscripció curs 2012-2013

Comença el període de preinscripció per al curs que ve. El període de presentació de sol·licituds tindrà lloc del 19 al 30 de març. La matriculació serà del 4 al 8 de juny.  A les cartelleres de les dues entrades a l’Esco...


Final de trimestre

Amb motiu de la cloenda de l'activitat lectiva del trimestre s'ha programat una audició oberta als pares a 2/4 de 10 del matí.


Fira del Gall

Un tast de la nostra contribució a la Fira del Gall.


L'Escola Dolors Piera torna a guanyar el Gegant d'escacs

Diumenge 23 d’octubre de 2011, l’equip d’escacs de l’Escola Dolors Piera ha escrit una pàgina de la història del centre que es recordarà sempre: ha guanyat per segona vegada -totes dues consecutives- el Gegant d’escacs escolars que organitza el Club d’Escacs Vilafranca. L’equip format per Marçal Gómez, Zhi Fan Shen, Sebastiano Georgiev, Albert Chac...Per un país de tots, escola en català

Per un país de tots, escola en català.


Teatre-animació

El passat dimecres va actuar a l'escola, per als petits, el grup ACTE, que va oferir una actuació de teatre-animació amb el rerefons de la llegenda de St. Jordi.


Tastacontes

Dissabte 7 de maig, al carrer La Font, va haver un grup d'il·lustradors a disposició de totes les escoles que ho desitjaven, que il·lustraven els textos presentats elaborats per alumnes.
La nostra Esola presentà varis textos, realitzats per alumnes diversos.
Els textos i dibuixos il·lustrats quedaran exposats, durant una setmana, a la Sala Trinitaris.
Posteriorment textos i dibuixos embelliran els passadissos de l'escola.
   


Arrasem en el JESPE

Els dissabtes 12, 19 i 26 de febrer s’ha disputat el JESPE d’escacs 2011. L’Escola  ha aconseguit el primer lloc a la categoria de benjamins (sub 10) i el segon a la categoria d’alevins (sub 12). En l’àmbit individual els resultats també han estat molt positius. Tot plegat es tradueix en les medalles següents:

§

Fira Musical

El dia 14 de març els alumnes de 1r, 3r i 4t i el dia 21 de març, els de 2n, assistiran a la Fira Musical organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. La Fira Musical ofereix als alumnes la possibilitat d’escoltar en directe diferents tipus de d’instruments i agrupacions instrumentals. Enguany estaran formades per:


Magí Bernat, alumne de 4t, subcampió sub 10 d'escacs a la fase comarcal

El Magí ha aconseguit la segona posició a la fase prèvia del campionat de Catalunya d’edats en el grup de les comarques del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès en la categoria sub 10 (nascuts el 2001 i el 2002).


 

Com a premi ha rebut una copa, la inscripci&o...Jornada de portes obertes

Dilluns 7 de febrer, d'un quart de 6 a dos quarts de 7, hi haurà una jornada de portes obertes. Tothom qui vingui tindrà l'oportunitat de veure les instal·lacions i de conèixer de més a prop el projecte de centre.


Fira del gall

Enguany la nostra aportació a l'exposició de mostra de treballs sobre aviram amb motiu de la celebració de la Fira del Gall, l'han duta a terme els alumnes de Tercer i Quart de Primària.
Aquesta n'és la mostra.


Procés electoral renovació Consell Escolar

El proper dia 2 de novembre s'inicia el procés electoral per a l'elecció dels membres del Consell Escolar, amb motiu de la seva ampliació i renovació parcial.

El Consell Escolar és l'òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern de l'escola.

Els membres que el componen són:

  • La Directora
  • La Cap d'Estudis
  • 1 representant del personal d'administració i serveis
  • 1 r...


LA CANALLA GUANYA EL GEGANT D’ESCACS ESCOLARS 2010

La canalla de la nostra escola ha guanyat d’una manera ben clara el Gegant d’escacs escolars 2010 organitzat pel Club d’Escacs Vilafranca. Les partides es van jugar a la rambla de Sant Francesc, a l’aire lliure. S’hi atorguen premis a les tres primeres escoles en funció dels resultats dels sis jugadors considerats millors de cada escola.

Premi Sambori

L'alumna Xao Feixa, de 2n de Primària, ha obtingut el tercer premi de la seva categoria de la demarcació de Catalunya. L'entrega de premis va tenir lloc el passat 21 de maig a l'Auditori de la Pedrera de Barcelona.

El premi Sambori és un concurs de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectiu promoure la participació en un projecte comú d'alumnes i centres de totes les terr...


Premi Sambori

El Jurat del Premi Sambori ha escollit com a finalistes, en la categoria A, els següents treballs d'alumnes de l'Escola:

- Reane i el follet, de Nerea López-Duran Vega
- La sirena i el dofí, de Xao Feixa Iniesta
- La nena que no sabia perdre, d'Arnau Calvet Gusi

L'acte d'entrega de premis es celebrarà dimecres 17, a les 6 de la tarda a Cal Ninyo, a St. Boi de Llobregat.

Mol...


Agenda d'activitats
<març / 2019>
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Galeria fotogràfica
 
Plànol virtual del centre
Plànol virtual del centre

 Escola Dolors Piera - Av. Europa, 28 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
escoladolorspiera@xtec.cat - Tel. 93 817 57 46 - Fax. 93 817 57 47